Wat doen we?

Wij helpen je om fit te worden en fit te blijven! Zo simpel is het :)

Hoe we dat doen?

Net zo simpel. Wij hebben verschillende concepten ontwikkeld waarmee we op een praktische en haalbare manier mensen fitter en energieker maken.

We maken het vooral niet te moeilijk.
We nemen jou als individu of een heel bedrijf bij de hand en zorgen voor verandering. Echt? Ja echt! Blijvende verandering, het soort verandering waar je later op terugkijkt als de periode ‘voor’ en de periode ‘na’.

Voor jou

Wij kunnen je helpen om een gezonde(re) levensstijl aan te leren. Want dat is het, leren. Gedurende een training van enkele maanden begeleiden we je met voeding, sport en je mindset, het mentale gedeelte.

We zorgen dat we samen een ritme vinden dat bij je past. Een ritme dat je ook op lange termijn kan volhouden omdat je simpelweg niet meer anders wilt. Het wordt je nieuwe standaard waar je je verdomd goed bij voelt. (Wij zijn overigens nooit aansprakelijk voor eventuele rare hobby’s waar je aan begint omdat je niet weet wat je met je energie aan moet ;-))

Fitheid is niet voor iedereen hetzelfde. Het is iets persoonlijks. Op basis van de manier waarop jij in het leven wilt staan, werken we samen naar fitheid en levenswijze die bij jou past.

Wil je eens kennismaken? Doen we graag. Vrijblijvend.

Voor bedrijven

“Mensen zijn de belangrijkste waarde van een bedrijf. Hoe zorg je dat ze optimaal presteren?”

De fitheid en energie van een team zijn de basis voor een succesvol bedrijf. Hoe fit zijn de mensen bij jou op de werkvloer? En nu even serieus over nadenken, hoe fit zijn ze echt?

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een fit team een must is voor de continuïteit van de organisatie. Hoe scherper en energierijker medewerkers zijn, hoe beter ze kunnen presteren. Maar als bedrijf kun je mensen moeilijk dwingen om in de avonduren naar de sportschool te gaan of om eens met een voedingscoach te gaan praten.

That’s where we come in! Geef ons een paar maanden de tijd en je zal jouw team zien veranderen. We nemen het hele team of bedrijf bij de hand. Fysieke trainingen (Yes, gewoon een bootcamp bij jullie op de parkeerplaats), maar ook door het geven van trainingen op het gebied van voeding. We stellen een gezamenlijk plan op met concrete doelen waardoor de mindset van het hele team zal veranderen.

Je team zal inzicht en besef krijgen. Ze zullen zich gaan realiseren hoe veel mooier het is om zichzelf 110% te kunnen geven. Ze zullen barsten van de energie!

Eens kijken of we jouw team of bedrijf een structurele boost kunnen geven? Klaar zijn voor de toekomst dus? Bel of mail ons, we komen graag langs!

Voor iedereen

Of wij nu een individu of een bedrijf trainen, in beide gevallen geldt: we houden het graag concreet en simpel. We starten met een intake. Op basis daarvan stellen we een plan. Samen. Jij (of het team) moet er immers aan kunnen committen. Het moet lekker voelen, je moet er zin in hebben!

Zo’n plan is heerlijk concreet. Op 1 A4’tje (oké, soms 2 of 3) staat omschreven wat we gaan doen. Altijd een mix van fysieke en mentale training en voeding.

Je weet dus precies waar je aan begint. Samen hebben we een doel voor ogen en met veel fun werken we naar dat doel toe.