Instagram training

Voel je fit en energiek. Enjoy life! Wij helpen je met interactieve Instagram trainingen.

Wil jij je fitter en energieker voelen?

Voel je je de laatste tijd niet zo fit? Komt er weinig uit je handen? Wil je een aantal kilo afvallen? Vind je dat je beter voor jezelf moet zorgen maar komt het er niet van? Heb je het gevoel dat je niet het beste uit het leven kunt halen omdat je niet fit bent?

Volg dan een exclusieve Instagram training van Meesio!

Verander jezelf in 1 maand.

Wij helpen mensen om fitter en vitaler te worden. Zowel met personal training als digitale trainingen omdat we zo veel mogelijk mensen willen helpen. Daarom hebben wij een inspirerende en toegankelijke training ontwikkeld die we volledig via Instagram geven.

Onze visie? Enjoy life! Geniet. Heb plezier. Presteer. Creëer. Haal het beste uit het leven, uit jezelf en uit de mensen om wie je geeft.

Wij geloven dat dit alleen mogelijk is als je goed in je vel zit. Als je je zowel mentaal als fysiek fit voelt. Pas dan kan jij het optimale uit het leven halen!

Wil jij die fittere versie van jezelf vinden? Schrijf je dan nu in voor de eerst volgende training die start op 1 januari 2019 en verras jezelf!

 • Sport

  Voldoende beweging is cruciaal om je fit en energiek te voelen. Zowel fysiek als mentaal. Geen kilometers hardlopen, we houden het leuk en haalbaar.
 • Voeding

  De basis voor je gezondheid. Wij helpen je om de juiste keuzes te maken. Geen wondermiddeltjes of dure superfoods, maar de juiste balans tussen gezond en genieten.
 • Slaap

  Net zo belangrijk is dat je uitgerust wakker wordt. Vaak onderschatten mensen de impact die slechte nachtrust op je heeft. Wij helpen je naar voldoende nachtrust.
 • Coaching

  Last but not least; Mentale coaching. Wat er tussen jouw oren gebeurd is het meest ontastbare gedeelte maar het aller belangrijkste.

Voor wie?
Voor iedereen die zich fitter wil voelen. Scherper en energieker wil zijn. Een paar kilo lichter wil worden. Lekkerder in zijn of haar vel wil zitten. Die beter wil slapen. Die meer wil kunnen genieten. Die het beste uit het leven wil halen door zich fit te voelen!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Gedurende een periode van een maand volg je een afgeschermd Instagram account dat wij speciaal opgezet hebben voor het geven van deze training. Via dit account nemen we je bij de hand om elke dag een stapje te zetten naar een fittere, gezondere en energiekere versie van jezelf. Je krijgt dagelijks informatie, inspiratie, motivatie en tips.

Wat leer ik?
Onze training is geen strak programma waarin we precies vertellen hoeveel je moet sporten of wat je wanneer moet eten. In tegendeel. Wij geloven in het prikkelen en inspireren van mensen om het juiste te doen. Om andere keuzes te maken. Als jij zelf bepaalt welke keuzes je maakt, is het de kans namelijk veel groter dat jij jezelf voor de lange termijn kan veranderen in plaats van een kortstondig resultaat als een paar kilo lichter.

Wat is het resultaat?
Na een maand heb je een perfect inzicht in wat je kunt doen om de rest van je leven meer energie te hebben. Meer gefocust te zijn. Beter te kunnen slapen. Lekker in je vel kunt zitten. Je weet wat belangrijk is op het gebied van sport, voeding, slaap en mentale training om het beste uit jouw leven te halen.

Unieke Instagram training

Gedurende  een maand volg je een afgeschermd Instagram account dat wij speciaal opgezet hebben voor het geven van deze training.

Via dit account nemen we je bij de hand om elke dag een stapje te zetten naar een fittere, gezondere en energiekere versie van jezelf. Je ziet de lessen gewoon op je instagram timeline. Tussen updates van vrienden, dus het past precies in je dagelijkse leven.

Let’s go! Enjoy life 🙂

Wil jij die fittere versie van jezelf vinden? Schrijf je dan nu in voor de eerst volgende training (slechts € 19,95) die start op 1 januari 2019 en verras jezelf!

Klik hier om je aan te melden!