Healthy Snackbox

Lekker en verantwoord snacken: de Healthy Snackbox!

Voor onze trainingen komen we vaak bij bedrijven over de vloer. Een van de eerste dingen die ons altijd opvalt is hoe ongelofelijk moeilijk het is om gedurende de dag een beetje gezond te eten op je werk. Die lunch is vaak nog wel oké, maar de tussendoortjes laten vaak te wensen over.

Zakjes chips, een Mars, snoep of zelfs tussendoor even naar de friettent op de hoek. We komen het dagelijks tegen en juist die tussendoortjes zijn funest voor je energielevel. Ongezonde snacks zijn te hoog in suiker of (en!) te hoog in slechte vetten. Het geeft even een piek in je energie, maar de terugval een half uur later is vier keer zo groot.

Dat moet anders. Op elk kantoor, in elke vergaderkamer of kantine moet het mogelijk zijn om een verantwoord tussendoortje te pakken.

Dat kan met de Healthy Snackbox. Een box die helemaal gevuld is met verantwoorde, maar verdomd lekkere snacks. Wij hebben de hele wereld afgespeurd en hebben een selectie van snacks gemaakt die je energie geven! Achter je bureau, onderweg na een meeting of na een work-out: deze snacks zijn ideaal om de hele dag fit en scherp te blijven.

Check www.healthysnackbox.nl voor meer info!